Auralensa's FotoPage

By: auralensa TEAM

[Recommend this Fotopage] | [Share this Fotopage]
[<<  <  [1]  2  3  4  5  6  7  8  >  >>]    [Archive]
Friday, 5-Nov-2010 16:37 Email | Share | | Bookmark



Friday, 18-Jun-2010 04:05 Email | Share | | Bookmark
Sakinah&Wan Lokasi: Tikam Batu, Sg. Petani

salam....
sempoi entry kali ni...
sbbnya...tempat outdoor diaorg
sama ngan tempat outdoor aku (masa tu zafiq-blindgraphique) yang shoot
yang best nya bukan apa...cuaca masa aku buat outdoor client nih
memang perfect..cun sgt2....
abis 'sheikh' masuk badan la...
dah macam kat komando aku jadinya....hehehheeh..
so nih sabagahian hasil pics outdoor tuh...
layanzzzzzzzzzz






Wednesday, 16-Jun-2010 03:26 Email | Share | | Bookmark
Mariam&Hairie Sg.Petani

mmmm salam...
cuaca elok so mood aku pun elok la...
rajin nk mengupdate blog nih..
klu cuaca hujan mmg x update la coz layan tido.....
tu la keje aku sepanjang cuti sekolah...
shoot gambar pun jumaat,sabtu & ahad ja...
hari len lpak umah...dok mengadap laptop nih...
ne way..nih antara teaser pics custom client aku...
layanzzzzzzzzzzzzzzz...




[img]


Tuesday, 15-Jun-2010 15:43 Email | Share | | Bookmark
Nadia&Kamal Taman Pahlawan, Sg Petani

job client nih paling besh..
coz dekat sgt dengan rumah aku..
so x payah nk rushing...rehat..balik lepak umah ja...hahahah
lgpun knal sgt ngan famili dia...abg2 dia dulu semua main bola skali
cuma x tau dia ada adik pompuan...
so nih pix diorg masa lpas nikah kat masjid MUzaffar Shah Sg Petani....
unedited k.....igt nk buat HDR...tp awal lg....layanzzzzzz





Tuesday, 15-Jun-2010 15:29 Email | Share | | Bookmark
Haida&Hasif Karangan, Kulim

salam,
client kali ni member aku masa 1st posting mgajar kat SMK Mahang.
kami 2 2 cikgu IT..tapi dia nih up sket coz bos aku
ok gak..org kata bos pompuan cerewet..tp dia cool ja ngan aku
sempoi giler...so nih pics custom diorg..so bleh la layanzzzzz...
heheheehhe...chow...dah ngantuk...nk layan sok plak periksa exam
paper budak2 ngan repot pibg....huhuhuhuhuhuhuhu




[<<  <  [1]  2  3  4  5  6  7  8  >  >>]    [Archive]

© Pidgin Technologies Ltd. 2016

ns4008464.ip-198-27-69.net